LIQUI MOLY

Vytvořeno25.01.2019
LIQUI MOLY

Série závodů LIQUI MOLY Bathurst 12 Hour je pro specialistu na oleje a aditiva důležitým marketingovým nástrojem.
 
Leden 2019 – Poslední lednový den začíná závod LIQUI MOLY Bathurst 12 Hour. Vytrvalostní závod v Austrálii je pro německého specialistu na oleje a aditiva, společnost LIQUI MOLY, nejdůležitější akcí v závodním roce. „Těšíme se na napínavý závod,“ říká marketingový ředitel LIQUI MOLY Peter Baumann.

Společnost LIQUI MOLY dala své jméno tomuto 12hodinovému závodu na okruhu Mount Panorama Circuit v roce 2013. Kromě toho je její modročervené logo vidět na čelním skle každého závodního auta. „Pomáhá nám to samozřejmě v našich obchodních aktivitách v Austrálii, zasáhneme ale i celý svět,“ dodává Peter Baumann. Vytrvalostní závod se v posledních letech stal pojmem i na mezinárodní úrovni. Účastní se ho týmy ze všech kontinentů a tomu odpovídá i globální mediální přítomnost.

Po 24hodinovém závodu Daytona v USA je závod LIQUI MOLY Bathurst 12 Hour největším vytrvalostním závodem v roce. „Extrémní zátěž po tak dlouhou dobu – to je možné jen se správným olejem,“ říká Peter Baumann. „Naše angažovanost v Bathurst ukazuje, že naše oleje a aditiva jsou synonymem pro špičkový výkon bez kompromisů.“
Jméno LIQUI MOLY zůstane v názvu 12hodinového závodu Bathurst minimálně do roku 2022. „To už tedy bude deset let,“ vysvětluje Peter Baumann. „Takto dlouhé období dokazuje, jak úspěšný je náš sponzoring a jak důležitá jsou pro nás dlouhodobá partnerství.“

O společnosti LIQUI MOLY
S více jak 4000 druhy zboží nabízí společnost LIQUI MOLY celosvětově jedinečný sortiment automobilové chemie: Motorové oleje a aditiva, tuky a pasty, spreje a přípravky auto-kosmetiky, lepidla a těsnící prostředky. Společnost byla založena v roce 1957 a od této doby probíhá vývoj a výroba výlučně v Německu. Zde je tato společnost neoddiskutovatelnou jedničkou na trhu s aditivy a neustále získává ocenění za nejlepší značku oleje. Společnost prodává své výrobky ve 120 zemích a v roce 2018 měla obrat 545 miliónů euro.

Zpět na seznam článků
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení