Nejlepší značka olejů se jmenuje LIQUI MOLY

Vytvořeno29.03.2019
Nejlepší značka olejů se jmenuje LIQUI MOLY

Březen 2019 – Stejně jako politici s napětím očekávají, až se otevřou volební urny, automobilový průmysl každý rok netrpělivě čeká na výsledky hlasování čtenářů velkých motoristických magazínů. Více než šest milionů čtenářů bylo vyzváno, aby dali svůj hlas nejlepší značce olejů. Výsledek byl jednoznačný: Vítězem hlasování se stává LIQUI MOLY. „Velmi si vážíme důvěry, kterou v nás řidiči vkládají,“ říká Ernst Prost, generální ředitel společnosti LIQUI MOLY.

Čtenáři magazínů Auto Motor und Sport, Auto Bild, Auto Zeitung a Motorsport se nyní shodli, že není lepšího oleje než LIQUI MOLY. „Vyrábět špičkovou kvalitu je jedna věc,“ říká Ernst Prost. „Druhá věc je, aby tuto špičkovou kvalitu jako takovou vnímali i řidiči.“

Ve výsledku se odráží nejen kvalita výrobků, ale také rozsáhlý servis společnosti LIQUI MOLY: On-line průvodce výběrem olejů pomáhá zorientovat se v džungli mnoha různých specifikací a najít ten pravý olej pro konkrétní vůz, pracovníci na horké lince, e-mailu a fóru rychle odpovídají na technické dotazy. Výsledku kromě toho určitě pomohl také marketing, který je na středně velkou společnost skutečně rozsáhlý. Společnost LIQUI MOLY tak byla v uplynulých týdnech vidět mimo jiné na Mistrovství světa v házené, Mistrovství světa v severském lyžování a na Mistrovství světa v biatlonu a dále se objeví na Formuli 1, MotoGP a Mistrovství světa v ledním hokeji.

Čtenáři časopisu Auto Bild zvolili LIQUI MOLY za nejlepší značku oleje již po osmé za sebou, v případě magazínů Auto Motor und Sport a Auto Zeitung je to dokonce již po deváté v řadě. „Není to samozřejmost, na tomto úspěchu tvrdě pracuje každý den každý z nás,“ říká Ernst Prost. „Proto nebudeme odpočívat na vavřínech.“ Cíl je jasný: „V roce 2020 chceme být zvoleni nejlepší značkou olejů po desáté za sebou.“

Společnost LIQUI MOLY je úspěšná i co se týče jejího hlavního zaměření. V kategorii Péče o auto se značka umístila v časopise Auto Zeitung i v Auto Sport na druhém místě. Letos poprvé zvítězila značka LIQUI MOLY v hlasování čtenářů největšího evropského motocyklového časopisu Motorrad. „Takže i pro řidiče motocyklů jsme teď nejlepším olejem,“ říká Ernst Prost.

O společnosti LIQUI MOLY
S více jak 4000 druhy zboží nabízí společnost LIQUI MOLY celosvětově jedinečný sortiment automobilové chemie: Motorové oleje a aditiva, tuky a pasty, spreje a přípravky auto-kosmetiky, lepidla a těsnící prostředky. Společnost byla založena v roce 1957 a od této doby probíhá vývoj a výroba výlučně v Německu. Zde je tato společnost neoddiskutovatelnou jedničkou na trhu s aditivy a neustále získává ocenění za nejlepší značku oleje. Společnost prodává své výrobky ve 120 zemích a v roce 2018 měla obrat 545 miliónů euro.

Zpět na seznam článků
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení