Mičánek Motorsport

Vytvořeno06.01.2020
Mičánek Motorsport

Tým Mičánek Motorsport zakončil letošní sezónu tradiční výstavou svých závodních speciálů Lamborghini Huracane SuperTrofeo EVO v největším moravském nákupním centru, v brněnské Olympii.


„Olympie představuje již dlouhá léta nejkrásnější a nejlépe zařízené nákupní centrum na Moravě a pro náš tým se tato výstava stala již tradiční záležitostí. V těchto dnech zde vrcholí ta pravá nákupní horečka, při které centrem procházejí desetitisíce lidí. Jejich zájem o naši techniku je rok od roku větší a bez nadsázky se dá říci, že je to nejprestižnější akce mimo závodní okruhy,“ říká týmový manažer Jiří Mičánek jr.

„Tímto pro nás letošní závodní rok končí. Na jedné straně je to trochu smutný pocit, protože to byla dlouhá a skvělá sezóna plná silných momentů jako byly noční závod v Misanu, či fantasticky vybojované pódium na Zandvoortu. Na druhé straně nás po těch pár dní volna čeká příprava na nadcházející ročník SuperTrofea, takže se máme všichni stále nač těšit. Navíc náš mateřský tým Buggyra čeká další Dakar, který se tentokráte pojede v Saudské Arábii. Všichni to dychtivě sledujeme, takže v našem týmu motorsport nikdy nekončí,“ dodává Jiří Mičánek na závěr.

Buggyra Media, REPORT - MM 2019

Zpět na seznam článků
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení