Tisková zpráva LIQUI MOLY

Vytvořeno12.03.2021
Tisková zpráva LIQUI MOLY

Oficiální dodavatel maziv týmu BETA-SDM CORSE MX TEAM

Březen 2021 – Italský výrobce motocyklů Enduro a Trial se svým továrním týmem poprvé vstupuje do světového šampionátu v motokrosu MXGP  po boku mu stojí jeho dlouholetý partner: LIQUI MOLY. Specialista na oleje a aditiva je oficiálním dodavatelem maziv týmu BETA-SDM CORSE MX TEAM.

„Chceme-li jet na špici, musíme se spolehnout na to, že za extrémního zatížení bude fungovat spolehlivě i technika– to platí i pro olej,“ vysvětluje Daniele Marchese, manažer týmu BETA-SDM CORSE MX TEAM. Proto do svých motocyklů používá LIQUI MOLY Motorbike 4T Synth 10W-50 Offroad Race, plně syntetický olej určený speciálně pro sportovní použití v terénu.
 
Své řidičské dovednosti předvedou v této premiérové sezóně zkušený Belgičan Jeremy van Horebeek a mladý Francouz Jimmy Clochet. První závod motokrosového Grand Prix se koná v květnu v Nizozemí a v rámci přípravy na mistrovství světa se tým zúčastnil motokrosového seriálu Internazionali d'Italia.

Společnosti Betamotor a LIQUI MOLY spolu udržují dlouholeté vztahy. Všechny motocykly od tohoto výrobce jsou již od roku 2014 dodávány s olejem od LIQUI MOLY. Společnost LIQUI MOLY také podporuje tovární týmy společnosti Betamotor v závodech Trial-GP a Enduro-GP. Společnost Betamotor získala v roce 2020 podruhé za sebou hodnocení konstruktérů a do tříd Enduro 2 a Enduro 3 postavila ambiciózní mistry světa Steva Holcombe a Brada Freemana.

LIQUI MOLY se prezentuje nejen v terénu, ale i na závodní dráze. Společnost dodává správný motorový olej bez výjimky všem týmům na mistrovství světa motocyklů Moto2 a Moto3. Kromě motorového oleje nabízí LIQUI MOLY také vidlicové oleje, aditiva, brzdové kapaliny, spreje na řetězy, čisticí prostředky a dokonce i přípravky pro ošetření kůže. Kompletní sortiment chemikálií určený speciálně pro motocykly. „Máme tak k dispozici vše, co potřebujeme,“ říká spokojeně Daniele Marchese. „Vše z jedné ruky a vzájemně sladěno.“

O společnosti LIQUI MOLY
LIQUI MOLY nabízí celosvětově jedinečně široký sortiment chemie pro auta s přibližně 4 000 výrobků: motorové oleje a aditiva, maziva a pasty, spreje a autokosmetiku, lepicí a těsnicí materiály. Společnost LIQUI MOLY, založená v roce 1957, vyvíjí a vyrábí výhradně v Německu. Tam je znovu a znovu volena nejlepší značkou olejů. Firma prodává své výrobky ve 150 zemích a v roce 2020 hospodařila s obratem 611 mil. eur.

Peter Szarafinski, LIQUI MOLY GmbH

Zpět na seznam článků
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení