SouthRacing CE

Vytvořeno08.11.2019
SouthRacing CE

Zveme všechny příznivce rychlých kol na již třetí ročník Racing Expo 2019 – výstavu automobilů a motocyklů mnoha sportovních disciplín, které znáte většinou jen z televize. Akce se koná již od tohoto pátku 8.11. do neděle 10.11.2019 v PVA Expo Praha Letňany, kde jsou očekávány tisíce návštěvníků. Je pro Vás připraven bohatý program: jízdy na simulátorech, autogramiády, besedy, semináře a nezapomnělo se ani na ty nejmenší, ti se budou moci svézt na dětských motokárách a motocyklech.

Přijďte prozkoumat celé naše dakarské zázemí včetně unikátního amerického trucku Ford Funmover F750, vyzkoušejte si dakarský simulátor, prohlédněte si závodní Hummer a buggy Matěje Ouředníčka. Navíc se můžete osobně setkat s Tomášem Ouředníčkem a Davidem Křípalem a potěžkat si dakarské medaile. Pro fanoušky budou k dispozici plakáty, dakarské knihy a dárky od našich partnerů.

Zdroj: Newsletter SouthRacing CE

Zpět na seznam článků
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení