Ultimate Dakar Racing - Beseda

Vytvořeno01.02.2020
Ultimate Dakar Racing - Beseda

První dakarskou besedu uspořádal tým ULTIMATE DAKAR RACING v prostorách vyhlášeného třebíčského klubu ROXY.

Kromě hlavních aktérů talkshow Tomáše Ouředníčka s Davidem Křípalem se divákům představili další dakarští matadoři: skvělý moderátor a dakarský harcovník Vlasta Korec, vyhlášený fotograf Petr Lusk a legendární pilot Miroslav Zapletal. Dalšími hosty byli Martin a Jaroslav Blažkovi - fotografové, kteří úzce spolupracují s týmem a letos se poprvé účastnili Rallye Dakar osobně. Příjemnou atmosféru umocnila úchvatná videa a fotografie ze Saúdské Arábie. Diváci hltali každé slovo a prožívali s naším týmem znovu dramatické momenty letošního Dakaru. K velkoplošné projekci EPSON bylo navíc po klubu rozmístěno dalších 8 obrazovek, díky nim si hosté mohli užít videa z každého koutu členitého Roxy clubu.

Sponzoři, partneři a fanoušci ocenili bojovnost naší posádky a úspěšné dosažení cíle velkým potleskem.

„Show jsme připravili jako poděkování partnerům a fanouškům za jejich neutuchající podporu. Při letošním, pro nás tak neočekávaně dramatickém Dakaru, jsme podpůrnou energii opravdu potřebovali“, komentuje úspěšnou besedu Tomáš Ouředníček.

David Křípal si užíval krásná videa, které viděl sám poprvé. „Je to úchvatná podívaná, moc si vážíme podpory našich rodin a fanoušků, která nás po nárazu holandského kamionu doslova dotlačila úspěšně až do cíle.“
Tým připravuje další besedy po kinech v ČR, termíny budou oznámeny v nejbližších dnech.

Dakarská technika se má dle oznámení pořadatelů vrátit do Evropy v prvním únorovém týdnu, proto se mechanici již začínají připravovat na náročnou a úplnou rekonstrukci Fordu Ranger.

Fotky: Martin a Jaroslav Blažkovi, www.foto-moto.eu a Matěj Měrtl, www.foticibedynka.cz

Zpět na seznam článků
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení