Mičánek Motorsport

Vytvořeno16.03.2020
Mičánek Motorsport

Jezdci týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra v uplynulých dnech absolvovali úvodní test na nadcházející sezónu 2020. V průběhu necelého týdne tým navštívil dvě tratě z kalendáře Grand Prix F1. Tou první byla moderní a rychlá trať Paula Ricarda v Le Castelet a tou druhou byl tradiční a velice oblíbený Circuit de Barcelona.

„Od letošní sezóny si všichni slibujeme další posun směrem vpřed a každý ujetý kilometr v přípravě má svou váhu. Tohoto hesla jsme se drželi ve všech čtyřech dnech a tak jsme s každým autem najeli limitních 400 km za den. To je celkem 1.600 km dat a poznatků. S těmi nám navíc letošní rok bude pomáhat nový španělský inženýr a proto jsme tyto testy využili také pro jeho seznámení s týmem,“ říká týmový manager Jiří Mičánek jr.

„Zatím co Bronislav Formánek, Libor Dvořáček a Kurt Wagner jezdili celé čtyři dny, tak Jakuba Knolla nepustily do Francie pracovní povinnosti a ten pak vše doháněl až v Barceloně. To je trochu škoda, protože zatím co ve španělsku jsme jezdili oba dny na suchu, tak ve Francii nám propršel hned celý první den. Jakub je ale kvalitní jezdec a s autem se již dobře zná a nakonec to nebude ani tak velký handicap,“ dodává Jiří Mičánek.

V tomto čase je celá týmová karavana již zpět v dílnách, kde probíhá kontrola techniky a příprava na další testy. Ty by se měly ve dnech 23. – 24. března uskutečnit v Německu na Nürburgringu.

Buggyra Media, REPORT - MM 2020

Zpět na seznam článků
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení