MIČÁNEK MOTORSPORT Powered by BUGGYRA

Vytvořeno27.04.2020
MIČÁNEK MOTORSPORT Powered by BUGGYRA

I v těchto časech, které nepřeji snad ničemu, než odpočinku a vyčkávání, probíhají přípravy a ladění formy na letošní závodní sezónu. Ihned poté, co vláda umožnila otevření venkovních sportovišť oznámil mostecký autodrom možnost testování. Toho okamžitě využil tým Mičánek Motorsport powered by Buggyra k dalšímu testování.

„Čekali jsme na to dlouho. Od testů v Barceloně už uběhlo hodně dnů, proto jsem rád, že se to podařilo. I když v tomto čase nikdo neví, co bude za měsíc a kdy letošní sezóna začne, všichni neustále pracujeme na tom, abychom byli připraveni co nejlépe," říká manažer týmu Jiří Mičánek jr.

Do Mostu tým vyrazil s jedním vozem Lamborghini Huracan ST Evo, za jehož volantem se s Jiřím Mičánkem střídal Libor Dvořáček.

„Celkem jsme společně najeli v různých režimech 360 testovacích kilometrů. Test musel být přizpůsoben vládním nařízením, které nás striktně limitovali v počtu lidí v paddocku a tak jsme měli na dráze srovnání pouze s kolegy z Bugyra Racing. Ti jezdili s Mercedesem AMG a vzájemná přátelská rivalita přinesla nejen očekávaná data, ale také několik úsměvných situací. Myslím, že si to všichni užili a už teď se těšíme na další zpestření těchto prazvláštních časů." dodává Jiří Mičánek jr.

Buggyra Media, REPORT - MM 2020

Zpět na seznam článků
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení