Mičánek Motorsport

Vytvořeno17.06.2020
Mičánek Motorsport

V neděli pokračoval čtvrtým podnikem virtuální šampionát ESET iSeries. Jeho pomyslným dějištěm se stal u jezdců velice oblíbený Slovakia Ring. Ke dvěma závodům na této technicky náročné trati se přihlásilo 23 jezdců, mezi nimiž excelovali jezdci týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra.

Josef Záruba s Michalem Makešem dokázali v prvním závodě s vozy Lamborghini Huracan vybojovat fantastické double, přičemž Michal Makeš zaznamenal nejrychlejší závodní kolo s hodnotou 2:01.672. Třetí z jezdců Mičánek motorsport powered by Buggyra ACCR, Jakub Knoll projel cílem na pěkném desátém místě.

Ve druhém závodě, díky bezchybnému výkonu, exceloval Michal Makeš, který zvítězil se suverénním náskokem 10 vteřin před Polákem Bartekem Mireckim. Josef Záruba byl odmáván na místě sedmém a Jakub Knoll napodobil své desáté místo z první jízdy. Vítěz závodu Michal Makeš si připsal autorství nejrychlejšího času i v této jízdě. Hodnota tohoto kola představovala 2:01.647.
„Do konce celé série schází již jen jeden podnik a sice v Brně. To má najeto snad každý úplně na výbornou a tak to bude ještě tuhý boj. My aktuálně držíme průběžné vedení, jak v jezdcích, tak týmech a pochopitelně uděláme vše proto, aby tomu tak bylo i v posledních dvou závodech,“ řekl viditelně spokojený manažer týmu Jiří Mičánek jr.

REPORT - MM 2020 - Mičánek Motorsport ovládá ESET iSeries, Záruba a Makeš dominovali na Slovakia Ringu

Zpět na seznam článků
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení